Home Informaţii la zi Plăcile DAVTRAX, pentru un șantier eficient
Plăcile DAVTRAX, pentru un șantier eficient

Plăcile DAVTRAX, pentru un șantier eficient

0

 

Accesul în cadrul unui șantier în zone greu de intrat cu utilajele, mlăștinoase sau după ploi torențiale presupune de multe ori lucrări de epuizment scumpe care, în plus, blochează și activitatea normală de lucru. De asemenea, nu o dată, calarea macaralelor este dificilă și nesigură pe anumite tipuri de teren unde nu sunt realizate studii clare despre capacitatea de susținere a terenului și forța maximă de apăsare care poate fi exercitată asupra solului.

Pentru a reduce toate aceste riscuri, este suficientă utilizarea plăcilor DAVTRAX. Construite din HDPE, acestea sunt deopotrivă solide și elastice, suportând sarcini de până la 160t/mp și asigurând o cale de rulare continuă și solidă. Davos Media, producătorul plăcilor DAVTRAX, are o experiență bogată în domeniu, oferind sfaturi profesionale celor interesați în creșterea productivității și siguranței pe șantier, cu costuri minime.

Plăcile DAVTRAX de protecție a solului sunt utilizate pe suprafețe neamenajate și asigură o distribuție optimă a sarcinii. Acestea sunt folosite ca drumuri temporare, căi de acces pe șantiere, lățiri de carosabil sau ca suprafețe de depozitare, dar și ca platformă de lucru sau de calare pentru macarale de pe șantierele de construcții, la pozarea conductelor sau a cablurilor electrice de înaltă tensiune. Plăcile DAVTRAX sunt folosite și pentru protejarea suprafețelor sensibile, cum ar fi dalele din piatră naturală sau beton, respectiv pistele de atletism de pe stadioane.

Informații tehnice

Plăcile DAVTRAX de protecție a solului se îmbină prin înșurubare, oferind astfel o bună stabilitate pe orice tip de teren, fie că este vorba de un drum forestier, de o stradă temporară pentru accesul pe șantier sau de o platformă de lucru pentru utilaje grele. Prin urmare, rezistența solului crește considerabil, se reduce tasarea solului și se evită degradarea acestuia. Datorită profilurilor diferite pe ambele fețe, plăcile de protecție a solului DAVTRAX, pot fi utilizate în diverse moduri. Profilul puțin înalt al uneia dintre fețe se pretează în special pentru pietoni, bicicliști, precum și pentru circulația autoturismelor. Profilul pronunțat al celeilalte fețe asigură tracțiunea optimă pentru vehiculele grele pe terenuri accidentate.

Plăcile de protecție a solului sunt montate cu un utilaj de ridicare, suprafața zilnică ce poate fi montată de o echipă de doi muncitori calificați fiind de 450 mp.

 

Logistica

Plăcile DAVTRAX sunt mai ușor de transportat decât majoritatea plăcilor stradale de uz temporar. Astfel, pe camion sau în container pot fi încărcate până la 80 de plăci, aproximativ 600 mp, ceea ce duce la reducerea cheltuielilor de transport.

Oferta de servicii

Produsele și serviciile asigurate de către Davos Media sunt:

  • închiriere direct din depozit
  • închiriere, transport, montaj-demontaj și curățirea plăcilor efectuate de către specialiștii noștri
  • vânzare

SC DAVOS MEDIA SRL

Str. Cristofor Columb nr.8, sector 1,cod poștal 010475, București

Telefon: 0799 941 300

Fax: 031 425 9431

office@davos.ro