Informaţii la ziMasini de ridicatNewsOnlineslidesusUpdateUtilaje pentru construcţiiUtilitati publice

Prezentare HELI România

Brandul de echipamente HELI este prezent pe piaţa de stivuitoare din România începând din anul 2012, când HELI România a devenit distribuitor exclusiv al producătorului de echipamente HELI. Utilajele marca HELI sunt fabricate de către cel mai important producător chinez de stivuitoare (numărul 1 de 28 de ani în China) și ocupă locul 7 mondial în ierarhia producătorilor de top din domeniul fabricării echipamentelor de manipulare a mărfii.

Încă de la început misiunea HELI România a fost aceea de veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor și de a răspunde prompt cerinţelor acestora. În acest sens, HELI România a creat o reţea de parteneri autorizaţi în diferite locaţii din ţară. Oferă consultanţă în alegerea celei mai bune opţiuni din punct de vedere tehnic, calitativ și economic, precum și activităţi de service, mentenanţă și postmentenanţă.

HELI este unul dintre puţinii producători de stivuitoare cu hidrogen din lume, acesta anunţând că va continua implementarea acestei noi tehnologii, urmând ca în viitor să fie lansate o serie de produse noi alimentate cu hidrogen, care să acoperă toate tipurile de stivuitoare contrabalansate. În prezent această nouă tehnologie cu hidrogen este în procedură de testare și sunt așteptate cu mare interes informaţii noi din partea producătorului referitoare la comercializarea pe piaţa din Europa a modelelor de stivuitoare HELI cu hidrogen.

Stocul din România se regăsește în trei locaţii din ţară: București, Bacău și Timișoara, unde există echipamente noi cu diferite specificaţii tehnice și cu diferite capacităţi nominale de încărcare. Spre deosebire de anii anteriori, HELI România se mândrește cu livrarea stivuitoarelor de tonaj mare, de peste 10 t capacitate nominală. La începutul acestui an a livrat către proprii clienţi, stivuitoare de 12 și 16 tone capacitate nominală, în viitor avându-se în vedere creșterea numărului livrărilor pentru tonaje mari cu capacităţi până în 25 tone. Stivuitoarele HELI cu capacităţi nominale între 1- 25 tone, cu combustie internă, respectă normele de poluare EURO V. Aceste stivuitoare au design modern, motoare japoneze durabile, fiabile și puternice. De asemenea, se observă o creștere a cererii de echipamente prietenoase cu mediul înconjurător, nepoluante, mai exact pentru stivuitoarelor full electrice precum și pentru transpalete cu baterii Li-ion.

Gama de stivuitoare electrice și cu hidrogen
HELI România comercializează stivuitoare electrice cu baterie LI-ION, modele testate IPX4 și care funcţionează la parametrii normali înlocuind cu ușurinţă un stivuitor cu combustie internă (diesel/benzină/ GPL), care funcţionează perfect în condiţii meteo de ploaie, zăpadă, praf, temperatură crescută sau redusă, precum și teren înclinat la 200. Producătorul brandului HELI, prin centrele proprii de cercetare și dezvoltare, se ocupă permanet de îmbunătăţirea calităţii, designului și performanţei echipamentelor HELI, acordând în ultimii ani o importanţă deosebită protecţiei mediului. Producatorul HELI a lansat în octombrie 2021 primul stivuitor cu pile de combustibil cu hidrogen de 4-5 tone din China, fiind în același timp și primul stivuitor alimentat cu hidrogen din această clasă de tonaj. Stivuitorul alimentat cu hidrogen este sigur, eficient, fără întreţinere, cu durată lungă de viaţă și adaptabil atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi scăzute. În comparaţie cu stivuitoarele tradiţionale cu combustibil, prin utilizarea tehnologiei cu hidrogen se elimină poluarea cu emisii de particule de carbon, se reduc semnificativ vibraţiile vehiculului și zgomotul de fond.

Similare

1 din 936