Informaţii la ziNewsOnlinePiese

Rocatil – Opţiunea accesibilă a pieselor pentru utilaje de construcţii

Dacă lucraţi într-un domeniu în care sunt folosite la o scară mai mare sau mai mică utilaje pentru construcţii, sau dacă pur şi simplu aveţi o pasiune pentru utilajele de construcţii, atunci cu siguranţă cele de mai jos vă vor suscita interesul.

Utilajele de construcţii, ca şi autoturismele, sunt compuse din mai multe piese, iar pentru ca acestea să funcţioneze pe o perioadă îndelungată de timp au nevoie de piese de calitate, nu doar de muncitori cu experienţă. Căutarea pieselor potrivite utilajului necesită multă atenţie, deoarece o piesă slabă calitativ are efecte negative asupra celorlalte piese şi cu siguranţă costurile sunt mult mai mari decât dacă s-ar fi achiziţionat încă de la început o piesă de calitate.

Pe piaţa pieselor pentru utilajele de construcţii există în prezent 5 variante de piese, fiecare prezentând avantaje şi dezavantaje. Cei care sunt nevoiţi să schimbe piese la utilajele pe care le deţin pot alege piese originale, piese aftermarket, piese OEM, piese REMAN sau piese contrafăcute.

Dintre firmele care importă  piese şi ataşamente pentru utilaje de construcţii, pe piaţa din România se remarcă societatea Rocatil Piese de Schimb. Ofertele făcute de aceştia sunt foarte clare şi  după lansarea comenzii veţi avea garanţia că piesă comandată este piesa originală (OR), piesă pentru producător original (PPO/OEM) sau piesă aftermarket (AM).

Din respect atât pentru clienţi, cât şi pentru propria reputaţie, la Rocatil nu veţi găsi niciodată piese contrafăcute! Piesele „reman” intră în categoria pieselor pe care societatea evită să le comercializeze, în primul rând pentru că se pierde timp cu aducerea piesei vechi la schimb, şi în al doilea rând pentru că înlocuirea piesei vechi se face, după cum bine sugerează denumirea, cu o piesă ce are în componenţă produse recondiţionate.

Practic, din cele 5 variate de piese de schimb, societatea ROCATIL comercializează cu succes de ani buni pe piaţa din România piese OR, OEM şi AM. Dacă încă nu sunteţi familiarizaţi cu  această terminologie şi doriţi să faceţi cea mai bună alegere, în funcţie de bugetul de care dispuneţi, cu siguranţă ceea ce urmează vă va ajuta pe viitor.

Trebuie să ştiţi că piesele originale sunt cele care au fost puse iniţial pe utilajul dumneavoastră la ieşirea din fabrică, vin în cutii originale şi dau un  randament excelent atunci când sunt folosite, dar şi preţul plătit pentru ele este pe măsură!

Piesele OEM sunt acele piese care sunt fabricate de aceiaşi producători care fac  şi piesele originale, dar sunt ambalate în alte cutii. În esenţă, sunt piese foarte bune calitativ, la preţuri accesibile. Piesele aftermarket sunt o alegere excelentă atunci când bugetul este mai micuţ. Aceste piese au aceeaşi garanţie ca piesele originale, respectă toate standardele de siguranţă şi un nivel de calitate bun sau foarte bun în funcţie de producător. Deşi există multe societăţi pe piaţa pieselor pentru utilajele de construcţii vă recomandăm să vă alegeţi furnizorii de piese cu mare atenţie şi să vă orietaţi către cei care au vechime pe această piaţă.

Experienţa acumulată de-a lungul anilor prin aprovizionări de piese de schimb, cupe buldoexcavator, picon buldoexcavator şi alte componente pentru utilaje de construcţii fac din Rocatil Piese de Schimb un furnizor de nădejde. Cu un stoc permanent de minim 20 tone elemente de uzură, de ciocane hidraulice, şi având peste 1.000 de produse din cele mai uzuale repere, societatea Rocatil garantează că poate asigura necesarul clienţilor în cele mai bune condiţii de pe piaţă.  Pentru reperele care nu sunt în stoc, ampla reţea de producători de care societatea dispune îi permite acesteia să aducă piesele necesare în cel mai scurt timp şi la cele mai accesibile preţuri.

Pe lângă calitatea şi fiabilitatea produselor pe care le comercializează, clienţii acestei societăţi nu beneficiază doar de garanţie la produsele achiziţionate, ci se pot baza și pe un serviciu rapid şi eficient post-vânzare, ceea ce face din Rocatil partenerul ideal în afaceri.

Similare

1 din 873