Informaţii la ziNewsOnlineslideUtilaje pentru construcţii

SANY – eficiență la nivel înalt

Compania Endress Power Romania a fost înființată în 2006 cu scopul de a furniza echipamente de calitate pentru industrie și construcții pe piața din Europa de Est. De-a lungul anilor, odată cu creșterea volumului de activitate gama de produse s-a dezvoltat și ea, în prezent societatea fiind reprezentantul unor companii prestigioase din Europa, producători cu experiență vastă.

Echipele de specialiști  Endress Power Romania pot asigura cele mai bune produse și servicii, o gamă largă de mașini și echipamente disponibile in stoc, inclusiv încărcătoare, excavatoare, stivuitoare, generatoare și multe altele, precum și servicii integrate de finanțare și de asistență after market.

SANY aduce o gură de aer proaspăt în Europa cu noua sa serie de manipulatoare telescopice. Utilajele sale de ultimă generație au ridicat substanțial standardele de siguranță în domeniu, confortul în timpul utilizării și performanțele tehnice.

Manipulatoarele telescopice STH1440 și STH1840

Sunt primele utilaje incluse în noua serie. Fie că se regăsesc pe un șantier, în cadrul unei fabrici de materiale de construcții, în cadrul a diferite aplicații industriale sau sunt utilizate ca echipamente de transport, ele oferă mai multe avantaje decât orice alt echipament de ridicare. Datorită designului lor compact și robust, acestea reprezintă cea mai bună alegere acolo unde este necesară ridicarea și stivuirea unor piese. În plus, permit utilizarea a numeroase alte echipamente de lucru, ceea ce le face adevărate utilaje polivalente.

Ambele modele au o capacitate maximă de ridicare de 4.000 kg. Modelul STH1440 are o înălțime maximă de ridicare de 13.970 mm, capacitatea sa de ridicare la înălțime maximă fiind de 3.000 kg. Pe de altă parte, STH1840 asigură o înălțime de ridicare de 17.550 mm și o sarcină de 2.500 kg la această înălțime. Sistemul hidraulic eficient și puternic permite operatorilor să lucreze cu precizie în cicluri reduse de timp indiferent de înălțimea de lucru și sarcina ridicată.

Și deoarece stabilitatea este foarte importantă atunci când se lucrează la sarcini și înălțimi mari, aceasta este permanent monitorizată de către sistemele automate de control, reglajele realizându-se automat prin monitorizarea mișcărilor mașinii și a greutății încărcăturii. Astfel, se evită orice situație periculoasă ce poate apărea atunci când se depășește diagrama de sarcină.

Deplasarea manipulatoarelor telescopice SANY pe șantier se face foarte simplu, chiar și acolo unde spațiile de acces sunt înguste sau există obstacole, datorită celor 3 moduri de mers ce pot fi selectate de către operator în funcție de situația de pe teren: 2 roți motoare, toate cele 4 roți motoare sau mers de crab.

Stabilitatea înaltă în timpul lucrului este garantată și de montajul brațului, spre spatele șasiului, această soluție inginerească garantând o structură de lucru extrem de rigidă, un centru de greutate scăzut și o vizibilitatea excelentă pentru operator, chiar și spre partea din spate a utilajului. De altfel, acestea are pe bordul de comandă  o cameră de marșarier integrată care se regăsește în dotarea standard. De asemenea, cabina este pregătită pentru a oferi operatorului un mediu de lucru comod și plăcut, astfel ca acesta să poată lucra perioade lungi de timp la randament maxim, fără să obosească. Sistemul de aer condiționat de înaltă performanță joacă un rol important în menținerea gradului de confort al acestuia, acesta asigurând un flux constant de aer la temperatura dorită, care poate fi reglată direct de pe ecranul tactil montat pe consola centrală.

Motorul puternic Deutz de 55 kW nu necesită nici un tratament de evacuare al gazelor arse, nefiind necesară utilizarea de AdBlue și reducând astfel necesarul de întreținere. Acesta are inclusă tehnologia Stop-Start de reducere a consumului de combustibil atunci când motorul este la ralanti. De asemenea, intervalele între 2 întrețineri programate sunt acum de 500 ore.  Pentru ca întreținerea să se facă rapid și ușor, reducându-se astfel timpii de imobilizare ai utilajului, toate lucrările de schimbare a uleiului hidraulic, uleiului de motor, filtrelor de aer și de ulei se pot realiza de la nivelul solului. De asemenea, accesul la motor se poate face din 3 părți, iar bateria poate fi schimbată rapid, fiind montată sub o treaptă pliabilă ce permite accesul în cabină.

Manipulatoarele telescopice SANY sunt proiectate pentru a oferi maximul în ceea ce privește fiabilitatea și orele de funcționare, prin utilizarea unor componente de înaltă calitate și proceduri de producție inovatoare. De exemplu, secțiunile brațului constau din două părți din oțel presat de înaltă rezistență în formă de C, care sunt sudate împreună, acestea devenind astfel deosebit de stabile și extrem de durabile. Stabilizatorii, care trebuie să suporte sarcini dinamice mari, sunt prevăzuți cu bucșe robuste din bronz impregnate cu grafit, care prelungesc intervalele de întreținere la 500 de ore. De asemenea, toate furtunurile sistemului hidraulic ce pune în mișcare cilindrii brațului sunt poziționate în siguranță spre interiorul acestuia, fiind astfel protejate la maxim împotriva oricărui tip de deteriorări.

Similare

1 din 959