Home Informaţii la zi SCARAB Merlin XP, o automăturătoare cu adevărat puternică
SCARAB Merlin XP, o automăturătoare cu adevărat puternică

SCARAB Merlin XP, o automăturătoare cu adevărat puternică

0

Cu peste 23 de ani de experiență, compania GRĂDINARIU Import Export este una dintre cele mai vechi companii din România cu activități extinse în domeniul utilajelor pentru: salubrizare, întreținere a drumurilor, situații de urgență, dar și construcții. Calitatea sa de reprezentant al unor mărci cu renume internațional, producătoare de accesorii și utilaje de salubrizare, utilaje pentru construcții, utilaje pentru gestionarea deșeurilor și serviciilor publice, dar și mobilier urban, a întărit reputația sa de partener sigur și eficient.

GRĂDINARIU Import Export are în componența sa un departament de Producție și Inovație, dar și un service modern în București, asigurând însă activitatea de mentenanță și reparații pe întreg teritoriul României datorită flotei sale de intervenție mobilă.

Compania investește și dezvoltă din ce în ce mai multe produse performante, care acoperă aproape toate cerințele utilizatorilor, dar cu un consum cât mai redus de resurse, combustibil și consumabile.

În zona utilajelor de salubritate de performanță furnizate de GRĂDINARIU Import Export, compania are în oferta sa un echipament deosebit, automăturătoarea de capacitate mare SCARAB Merlin XP.

Acesta este un utilaj special pregătit pentru a menține curățenia în interiorul marilor orașe, putând lucra eficient pe bulevarde mari, străzi cu sens unic, sensuri giratorii șamd. Sistemul său de transmisie a mișcării este full hidrostatic, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie de nici un motor auxiliar pentru echipamentele de lucru, consumul de combustibil fiind, astfel, mult mai mic, cu până la 50%, comparativ cu mașinile ce utilizează un motor separat.
Operatorul automăturătorii SCARAB Merlin XP are acces în timp real la toate informațiile necesare unei activități eficiente, fără a depune niciun efort suplimentar, datorită display-ului de mari dimensiuni montat pe bordul mașinii. Acesta preia toate informațiile utilajului de la echipamentul de lucru rapid și le transformă în mesaje digitale datorită  sistemului de comandă și control tip CANbus 3.1.

Deoarece aceste mașini de obicei sunt operate în cadrul unor parcuri auto special pregătite, cu dispeceri, pentru a menține curățenia unui oraș sau a unei zone, SCARAB Merlin XP are integrați conectori GPS, dar și  opțiunea telematic up-link, cu ajutorul căreia dispeceratul poate evalua în timp real productivitatea utilajului.

Utilajul se adresează tuturor operatorilor care beneficiază de legislația ce permite șoferilor licențiati să conducă vehicule pâna la limitele legale de greutate impuse. Proiectarea echipamentului de lucru a fost făcută pentru ca acesta să poată fi montat pe șasiuri standard cu masa maximă admisă între 10 și 16 t. Astfel, în funcție de șasiul purtător, masa sarcinii de încărcare variază între 4.000 și 8.250 kg.

Buncărul utilajului de lucru este construit din inox, fiind garantată utilizarea echipamentului de curățenie pe perioade mari de timp. De asemenea, buncărul are o capacitate mărită de până la 6,2 mc.Totodată, și tubulatura de aspirație este confecționată din inox, proprietarul mașinii nefiind astfel obligat să investească bani în înlocuirea ei la anumite perioade de timp.
Rezervorul de apă are un volum de până la 1.250 l și este dotat cu pompă de apă pentru bara de stropit frontală cu duze. Lățimea de măturare este mare, de până la 3.200 mm și oferă posibilitatea utilizării periilor, atât cele de pe partea dreaptă, cât și pe cele de pe partea stângă pentru măturarea bulevardelor largi, străzilor cu sens unic, sensurilor giratorii etc.

Mai multe informații despre acest utilaj puteți afla accesând www.gradinariu.ro.