Home Evenimente TERRA România Utilaje de Construcții SRL este noul Distribuitor exclusiv al întregii game de utilaje pentru drumuri Dynapac
TERRA România Utilaje de Construcții SRL este noul Distribuitor exclusiv al întregii game de utilaje pentru drumuri Dynapac

TERRA România Utilaje de Construcții SRL este noul Distribuitor exclusiv al întregii game de utilaje pentru drumuri Dynapac

0

 

TERRA România Utilaje de Construcții SRL, parte a Grupului austriac Industrie Holding, cu peste 33 de puncte de vânzare în 13 țări din regiunea Europei de Est și Centrală, dealer exclusiv JCB in România, este începând cu data de 1 martie 2021 distribuitor oficial exclusiv al producătorului de utilaje specializate Dynapac destinate construcției drumurilor: cilindri compactori și repartizoare de asfalt.

Compania suedeză Dynapac se bazează pe o istorie de peste 90 de ani în producția de utilaje și echipamente specializate, care în prezent face parte din prestigiosul grup Fayat, unul dintre liderii mondiali în producția de echipamente pentru drumuri și printre cei mai mari constructori francezi.

Cu sediul central lângă București, situat strategic pe Șoseaua de Centură, TERRA România Utilaje de Construcții SRL își desfășoară activitatea de peste 20 ani pe piața de profil, deținând mai multe puncte de lucru și birouri zonale de reprezentare care asigură la nivel național comercializarea și serviciile post-vânzare pentru întreaga gamă de echipamente Dynapac.

„Intr-o perioadă marcată de incertitudini, am reușit concretizarea unui parteneriat strategic cu Dynapac. Suntem convinsi că această colaborare ne va deschide noi oportunități de dezvoltare, gama producatorului suedez completând portofoliul de echipamente oferit de TERRA.

În perspectiva lucrărilor de infrastructură anunțate, ne bucurăm să putem oferii Cliențiilor noștri o soluție completă”  – Director General, dl. Victor Vasluian.

Pentru informații suplimentare și prezentări ale utilajelor Dynapac, precum și pentru a obține cele mai bune oferte, va rugăm să contactați:

TERRA România Utilaje de Construcții s.r.l.

Victor Vasluian – Director General

Tel.: +4.031.730.7301

Email: v.vasluian@terra-world.com

 

Grupul Dynapac

Sophia Chalkou – Regional Sales Manager

Eastern Europe Region South

Tel.: +306949724597

Email: sophia.chalkou@dynapac.com