Home Informaţii la zi Metrorak, mai compact, mai eficient
Metrorak, mai compact, mai eficient

Metrorak, mai compact, mai eficient

0

Unul dintre cele mai performante utilaje mobile de concasare cu fălci ale producătorului Powerscreen este  Metrotrak.  Acesta este considerat ca fiind un state-of-art în domeniu, datorită performanțelor oferite utilizatorului, dar și a faptului că este extrem de compact, putând lucra în zone restrânse ca și suprafață, cu același randament înalt.

Metrotrak reprezintă soluția optimă pentru firmele din industria minieră, propietarii de cariere sau de depozite de reciclare, în special pentru cei care lucrează în locații urbane sau unde spațiul este mic.

Noul Metrotrak are la bază acceași concepție ca și predecesorul său, oferind însă o serie de opțiuni noi și un design practic îmbunătățit. Camera de concasare cu acționare hidraulică și acționare directă de la motor asigură un consum optimizat de combustibil, unul dintre marile sale avantaje fiind posibilitatea ca utilizatorul să poată schimba rapid dimensiunie produsului final, cu costuri minime.

Metrotrak, mai aproape de utilizatori

Dintotdeauna utilizatorii concasoarelor au dorit un utilaj care să ofere un randament mare, cu un consum orar redus, ușor de întreținut și de reparat, ușor de recalibrat. Specialișitii Powetscreen au luat în considerație toate aceste deziderate înainte de a proiecta noua generație Metrotrak, care acum este mai ușor de întreținut ca niciodată, oferind un acces simplu, electric sau hidraulic, la camera de concasare, platforme de acces sigure și un retur sigur la nivelul refuzului de ciur.

De asemenea, Metrotak oferă numeroase opțiuni, extrem de interesante, în funcție de tipul șantierului. Acestea includ o bandă transportoare ce poate fi coborâtă până la nivelul solului, iar dacă se produce un blocaj al camerei de concasare, operatorul poate utiliza rapid și sigur opțiunea de deblocare, în același timp toate avntajele unei camere cu acționare directă de la motor, precum consum redus orar, eficiență ridicată, fiind păstrate.

Informații tehnice

 • Randament maxim          200 t/h
 • Șasiul și rama produse pentru lucrări heavy duty
 • Buncăr de alimentare rezistent la uzură
 • Buncăr fixat cu garnituri de uzură în dotarea standard
 • Alimentator grizzly cu auto-curățare
 • O gamăm largă de benzi transportoare, de la cele cu protecție până la cele cu reținere materiale metalice, cu magnet
 • Sistem bypass pentru alimentator și refuz fin
 • Comandă centralizată pentru sistemele hidraulice și electrice
 • Sistem reținere a prafului
 • Economic, atunci când funcționează cu sistem de acționare directă
 • Sistem telematic Powerscreen Pulse Intelligence, în dotarea standard

Caracteristici tehnice

Masă proprie (kg)  28.200

Lățime de transport (m)  2,40

Lungime de transport (m) 12.40

Înălțime de transport (m)  3,20

Lățime de lucru (m)    3,80

Lungime de lucru (m) 12,40

Înălțime de lucru (m)  3,20

Pentru România, unicul importator este societatea CTE SOLUTION – UTILAJE SPECIALIZATE SRL (www.ctesolution.ro)