Home Informaţii la zi Anvelopa GIANT de la BKT: EARTHMAX SR 468 de 57”
Anvelopa GIANT de la BKT: EARTHMAX SR 468 de 57”

Anvelopa GIANT de la BKT: EARTHMAX SR 468 de 57”

0

Echipa de cercetare și dezvoltare a producătorului BKT, unul dintre cei mai mari constructori de anvelope din lume nu se oprește niciodată. În ultimii ani grupul BKT a oferit o gamă amplă și modernă de anvelope pentru utilaje, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasamente, minier, portuar, ATV și grădinărit. Soluțiile inovatoare de la BKT, proiectate pentru a satisface exigențele fiecărui utilizator, includ peste 2.700 de produse diferite, comercializate în peste 160 de țări din toată lumea.

Pentru basculantele rigide cu dimensiuni excepționale, a proiectat o nouă anvelopă din gama GIANT, cu dimensiunile 40.00 R 57, cea mai mare produsă vreodată de BKT. Gama largă de la BKT de anvelope pentru utilaje specializate are un nou produs cu adevărat Giant. Este vorba despre EARTHMAX SR 468 și acesta a fost conceput pentru basculantele rigide. Până acum, prototipul a fabricat cu dimensiunea 40.00 R 57 și este pregătit pentru a fi testat în lunile următoare de inginerii BKT.

Istoria EARTHMAX SR 468 este specială, având în vedere că noul utilajul dedicat fabricării acestei anvelope enorme a ajuns la fabrica indiană din Bhuj în luna ianuarie, chiar înainte de carantina care a afectat și continentul asiatic, la diferite niveluri și în diferite momente. Inițial, din cauza situației de urgență create de pandemia de Covid-19, utilajul care a ajuns în Bhuj nu a fost instalat imediat. Doar după o închidere temporară a unităților de fabricație BKT, care a fost necesară pentru a implementa un plan de siguranță riguros pentru toți angajații, pentru momentul în care activitățile vor fi reluate în întregime. Inclusiv montajul noului utilaj pentru anvelopa Giant de 57”, realizat cu asistență online din partea producătorului și cu ajutorul la fața locului din partea inginerilor BKT. 

„În pofida pandemiei și a dificultăților extreme cauzate de situație, în cadrul BKT am realizat imposibilul: am continuat cu determinare, dar cu aceeași concentrarea asupra oamenilor, care, pentru noi, sunt adevăratele active ale companiei”, declară Rajiv Poddar, Director executiv asociat la BKT.

„Cu această anvelopă Giant de 57”, al cărei prototip a fost realizat datorită determinării Extraordinare a colegilor mei, dorim să trimitem un mesaj pozitiv pieței, distribuitorilor noștri parteneri și utilizatorilor finali. În cadrul BKT, cercetarea și dezvoltarea de produse noi, care ajută compania și întregul sector să evolueze, nu a încetat. Datorită entuziasmului și cunoștințelor, BKT găsește întotdeauna modalități noi să crească, chiar și în cele mai complexe situații.”

Crescând în toate sensurile, având în vedere că este cea mai mare dimensiune de anvelopă fabricată vreodată de BKT.

„În acest moment, trebuie să apelăm la toată puterea, energia și creativitatea noastră. Aceste lucruri stimulează inițiativele și produsele BKT”, adaugă Dilip Vaidya, Președinte și Director de Tehnologie la BKT. „Este un moment foarte important, cel în care a fost creat un produs Giant, care va fi supus celor riguroase teste până în primăvara anului 2021, pentru a ne asigura că atingem cel mai înalt nivel posibil de calitate și fiabilitate, precum întotdeauna. Doar atunci când vom fi absolut siguri că putem oferi utilizatorilor noștri cele mai bune anvelope EARTHMAX SR 468 posibile vom lansa oficial modelul Giant de 57”. ”

EARTHMAX SR 468 se alătură numeroaselor produse din familia EARTHMAX, o gamă de anvelope radiale folosite pe vehicule pentru teren accidentat și echipate cu o structură în întregime din oțel, care furnizează o rezistență mai mare carcasei și, prin urmare, împotriva deteriorărilor. O caracteristică câștigătoare a modelului EARTHMAX SR 468 este designul special și compusul benzii de rulare, create pentru a limita căldura generată. Adâncimea E-4 a benzii de rulare furnizează o rezistență extremă în condiții foarte dificile.

Astfel, producătorul mondial de anvelope a demonstrat că pandemia nu a putut opri capacitatea de BKT de a aduce pe piață noi modele, din ce în ce mai eficiente și mai avansate tehnologic, în paralel cu producția și distribuția la nivel mondial a anvelopelor deja cunoscute pentru calitățile lor, demonstrate practic în cele mai dure condiții de utilizare.