Home Informaţii la zi TAKEUCHI TB257FR – rezistent, puternic, fiabil
TAKEUCHI TB257FR – rezistent, puternic, fiabil

TAKEUCHI TB257FR – rezistent, puternic, fiabil

0

Mai multă putere într-un utilaj cât mai compact, reprezintă idealul fiecărui constructor de mașini de construcții Pentru producătorul japonez Takeuchi acesta a reprezentat însă chiar ideea de bază a primul utilaj produs în anul 1960. De atunci, marca Takeuchi sa extins, ca producție și vânzări în întreaga lume, în prezent numele său fiind sinonim cu calitatea dar și cu performanța, indiferent de activitatea desfășurată.

Calitățile lor unice au făcut din excavatoarele Takeuchi un utilaj nelipsit pe șantierele din întreaga lume, de la reparațiile de drumuri, acolo unde operațiunile de săpare se desfășoară în spații extrem de înguste, de multe ori pe o singură cale de rulare, la construcții în zone aglomerate ale marilor orașe sau executarea de lucrări de infrastructură de orice tip. Dar în afara construcțiilor, putem spune că reprezintă exact ideea utilajului universal, gata de lucru pentru aplicații urbane de orice tip, activități de reciclare și enumerarea poate continua.

Noua generație Takeuchi oferă performanță pentru o clasă superioară

TAKEUCHI TB257FR este un utilaj absolut reprezentativ pentru noua generație de excavatoare compacte ale producătorului japonez. Cu o masă operațională de 5.840 kg, acesta poate îndeplini sarcini care de obicei sunt încredințate mașinilor de capacitate mai mare, o caracteristică specifică excavatoarelor Takeuchi de ultimă generație. Această performanță este posibilă datorită noului său circuit hidraulic, controlat de o pompă cu debit variabil. Astfel, în circuitul principal vârful de presiune de lucru ce poate fi atins este de 24 MPa, la un debit de 60,5 l/min.

Motorul său puternic, cu turbocompresor, compatibil celor mai exigente norme de poluare europene Stage V, asigură o putere mai mare cu 32% comparativ cu modelul anterior, în paralel cu o performanță hidraulică crescută cu 19%.

Cu siguranță operatorul va aprecia brațul STS (Side-to-Side), care poate culisa dintr-un lateral în altul al părții frontale a utilajului, permițând lucrul pe lângă ziduri și în spații extrem de înguste fără a fi necesară schimbarea poziției utilajului. Configurarea STS este unică pe piață, fiind unul din calitățile de lucru care îl diferențiază față de concurență.

Configurația STS a brațului și faptul că în timpul rotirii partea din spate nu depășește aria desemnată de șenile (minimal tail swing) oferă o vizibilitatea de 360 grade de jur împrejurul mașinii precum și o manevrabilitate excelentă în spații înguste, unice printre mini excavatoarele de acest tip. De asemenea, această configurație permite ca partea superioară a utilajului să se rotească fără să depășească suprafața șenilelor chiar și cu brațul ridicat.

Cabina spațioasă și bine echipată se încadrează în clasa mai mari de excavatoare compacte, de 8 tone. Printre dotările ei se numără un ecran multifuncțional cu diagonală mare, control electronic al accelerației, comutatoare care controlează o gamă largă de funcții, scaun de lux cu spătar înalt, și o suprafață de podea mai mare, care oferă suficient loc pentru picioare și un confort general excelent.

Operatorul poate alege între trei moduri de lucru: Standard, ECO și Hich Atitude. Selectarea acestora se face în funcție de tipul de activitate care o are de îndeplinit, scopul fiind  obținerea unui randament superior de lucru și a unor performanțe totale, care includ și consumul mediu de combustibil, cât mai bune.

Activitățile de mentenanță periodică și de întreținere zilnică sunt extrem de simple, datorită cabinei care poate fi rapid basculată spre față, astfel accesul la supapele de control ale circuitului hidraulic, mecanismul de rotire al părții superioare și articulația pivotantă fiind extrem de simplu.

BRETT aniversează 15 ani de excelență

-Puterea unei firme constă în oameni, și apoi în utilaje-

Și dacă BRETT România, un nume care prin activitatea sa a devenit o marcă înregistrată este cunoscută ca o companie cu suflet, acest lucru se datorează în primul rând celor care lucrează zi de zi, câteodată chiar și noapte de noapte, pentru ca utilajele lor să funcționeze ireproșabil.

Bineînțeles, aici este inclus și profesionalismul, dublat de o experiență probabil unică pe piață al fondatoarei firmei, doamna Monica Brezoianu, dar și a întregii echipe, care lucrează de ani de zile în aceeași formulă, mulțumită în primul rând de satisfacția adusă de lucrul bine făcut.

Și deși numele BRETT este cunoscut pe piața internă a constructorilor, în spatele lui se ascunde o altă declarație pentru clienții firmei: BREZOIANU’S TOUGH TEAM.

Specialitatea BRETT: utilajele compacte multifuncţionale, de calitate  – sunt maşini puternice, extrem de versatile, uşor de manevrat şi de întreţinut, care se descurcă de minune în spaţii înguste. Fie că sunt încărcătoarele multifuncţionale, încărcătoarele cu braţ telescopabil sau excavatoare compacte, pentru a lucra eficient, acestea sunt livrate, la cerere, exact cu echipamentul potrivit, ciocane hidraulice, freze și, de ce nu, rampe pentru încărcarea utilajelor în remorci.

BRETT MOTORS, distribuitor al excavatoarelor campacte marca Takeuchi, oferă serviciile sale profesionale, așa cum o face de aproape 15 ani, la aceeași adresă binecunoscută din Bragadiru, Şos. Alexandriei nr. 116-118, 077025 Ilfov, România, telefon contact +4 0-21 420 27 71, email: brett@brett.ro .