Informaţii la ziNewsOnlinesusUpdateUtilaje de cariera si mineritUtilaje pentru construcţii

Anvelopele OTR pentru cariere și transport-avantaj client 100%

BKT este unul dintre cei mai mari producători mondiali de anvelope specializate dedicate activităților industriale, sectorului construcțiilor sau agriculturii. De la excavatoare la autobasculante, BKT a continuat să își extindă gama proprie de produse dedicate construcțiilor și mutării pământului, furnizând anvelopele adecvate pentru orice mașină, activitate și aplicație.

Strategia generală BKT este aceea de a răspunde tuturor exigențelor firmelor de construcții sau transport în termeni de compoziție și dimensiuni ale anvelopelor, acoperind astfel cu succes toate așteptările utilizatorilor finali. Și exemplele sunt numeroase. Astfel, un producător european specializat în exploatarea și prelucrarea ardeziei, un agregat extrem de dur a solicitat cele mai bune anvelope BKT pentru activitatea sa. Normal, acestea trebuiau să satisfacă câteva cerințe specifice, precum rezistență mare la tăiere și uzură, rezistență în timp dar și aderență bună pentru dumpere speciale care transportau materialul de la frontul de lucru și până la fabrica de prelucrare. Și nu în ultimul rând, reducerea consumului mediu orar de combustibil.

Nivel înalt de aderență-tracțiune-rezistență-durabilitate

Patru cerințe de bază pentru orice anvelopă de calitate. Dar BKT nu oferă numai anvelope dar și servicii de calitate, specialiștii săi răspunzând prompt oricărei cerințe speciale venită din partea utilizatorilor. Astfel, în urma studierii condițiilor de lucru din cadrul carierei de ardezie, acolo unde încărcătoarele și autobasculantele asigură productivitatea întregului șantier, specialiștii BKT au decis că anvelopele EARTHMAX SR 45 M cu dimensiunea de 24,00 R 35 reprezintă cel mai bun răspuns pentru transportul eficient al materialului extras.

EARTHMAX SR 45 M este o anvelopă radială în întregime din oțel care este disponibilă cu trei tipuri diferite de compuși:  normali, rezistenți la căldură și rezistenți la tăiere. Datorită caracteristicii distinctive, precum o bandă de rulare E-4 adâncă, anvelopa poate să reziste la tăieturi și perforări. Acesta este motivul pentru care condițiile dure de lucru, așa cum sunt cele pe care se regăsesc în carierele de exploatare, cum ar fi cele de extracție, cu o suprafață de deplasare solicitantă, nu ridică probleme de exploatare pentru utilajele de mare capacitate. Tracțiunea excelentă și rezistența mare, inclusiv în condiții de transport pe distanțe lungi, sunt avantaje decisive în exploatare, care sunt oferite de către anvelopele BKT indiferent de tipul de mașini utilizate.

Rezultatele după primul an de exploatare s-au dovedit pe deplin satisfăcătoare pentru responsabilii exploatării, care au remarcat aderența deosebită dar și faptul că tracțiunea a fost întotdeauna asigurată la valoare maximă, în condițiile unor pante de 10% și a unor drumuri neamenajate acoperite cu zăpadă o parte din an. Rezistența și ciclul de viață lung au fost alte avantaje remarcate de către directorul exploatării.

În acest context profesional, prezentăm și alte anvelope Off-Highway  lansate de BKT, vândute cu succes pe întreg mapamondul :

EARTHMAX SR 412 – conceput pentru a echipa basculantele articulate, încărcătoarele și buldozerele. Stabilitatea și rezistența înaltă împotriva oricăror lovituri sau a unui mediu agresiv sunt principalele calități care scot în evidență aceste noi cauciucuri. Carcasa robustă și curelele All Steel permit EARTHMAX SR 412 să suporte încărcături grele, fără a suporta ruperi sau perforări ale suprafeței. Banda de rulare este caracterizată de un design unic cu o profunzime de E-4, garantând o tracțiune excepțională și o înaltă rezistență la căldură, în timp ce profilul lateral pătrat asigură pentru EARTHMAX SR 412 o priză solidă la sol, care conferă utilajului un control și o manevrabilitate mai bune. EARTHMAX SR 412 este disponibil în dimensiunile 29.5 R 25 și 750/65 R 25.

 

EARTHMAX SR 51 oferă și o protecție laterală suplimentară pentru a crește capacitatea de tracțiune și a oferi o durată de viață excepțională. Structura sa robustă All Steel și compușii rezistenți la tăiere garantează utilajului o creștere a productivității și a orelor de funcționare, prevenind opririle neprogramate datorate deteriorării anvelopelor.

Designul cu profil redus și marginile ranforsate oferă o stabilitate excelentă cu o durată mai mare, în timp ce profilul său exterior pătrat aruncă în lateral pietrișul, reducând astfel riscul de perforare. Noile dimensiuni disponibile pentru anvelopa EARTHMAX SR 51: 875/65 R 29 L-5.

 

EARTHMAX SR 484, anvelopă radială All Steel este pregătită pentru a echipa basculantele rigide de mare capacitate implicate în transportul minereurilor în ceea ce privește aplicațiile miniere de suprafață.

Caracteristicile acestui produs sunt numeroase și importante, începând cu rezistența la uzură chiar și în condițiile cele mai dificile de exploatare, datorită designului special al benzii de rulare E-3 și a unei formule chimice superioare a materialului, care garantează o tracțiune mai bună și proprietăți excelente de autocurățare.

Dată fiind utilizarea sa în operațiunile de transport, această anvelopă a fost proiectată pentru a permite deplasarea la viteze mai mari și pe durate mai îndelungate. Și pentru EARTHMAX SR 484 este disponibilă acum o nouă dimensiune: 27.00 R 49.

Similare

1 din 949