Home Constructii CIFA K36L-5, gata pentru oricine și pentru orice
CIFA K36L-5, gata pentru oricine și pentru orice

CIFA K36L-5, gata pentru oricine și pentru orice

0

Brațul format din 5 tronsoane ce lucrează la 36 de metri face din noua pompă de beton de la CIFA un utilaj cum nu a mai fost altul, ușor de utilizat inclusiv pentru spații înguste.

Noul model de pompă montată pe camion CIFA  K36L-5 are o personalitate aparte. Litera „K” este simbolul pentru unitatea de pompare, „36” pentru lungimea în metri a brațului, „L” pentru Linia de utilaje Steeltech (gama care poate fi cel mai ușor adaptabilă la cerințele fiecărui client, dar care oferă și cea mai înaltă calitate), și în cele din urmă „5” pentru numărul de secțiuni ale brațului.

Noul produs este lansat cu sloganul „5 brațe ca niciodată înainte” pentru a sublinia particularitatea acestei mașini, o pompă unică în segmentul de 30-40 de metri, datorită brațului său incredibil de inteligent în utilizare și greutății sale reduse.

Marco Polastri, director de vânzări, post-vânzare și marketing: „K36L-5 a fost proiectat de CIFA pentru a fi pompa de beton perfectă pentru fiecare șantier – în special pentru cele care lucrează în spații restrânse – și pentru fiecare operator, chiar și pentru cei mai puțin experimentați. Acesta este răspunsul adecvat la cerințele operaționale ale lucrătorilor și companiilor din industrie, unde ușurința utilizării unui vehicul și economia de timp au devenit două aspecte esențiale pentru orice șantier. Acest nou produs face parte din strategia CIFA care vizează eficientizarea ofertelor de produse ca urmare a noilor cerințe ale șantierelor moderne. ”

 

Braț inteligent pentru operațiuni ușoare

K36L-5 are un braț inteligent, care asigură o pompare optimă în orice situație, chiar și în cele mai complexe spații. Acest lucru este posibil datorită celor 5 secțiuni și, mai ales, noii articulații de rotație continuă de pe ultima secțiune. Diferența majoră atunci când se utilizează un braț rotitor este simplitatea utilizării și economisirea timpului: este mai ușor să se desfășoare și să se deplaseze în cadrul  șantierele din spații închise, deoarece rotorul permite orice poziționare și rotația brațului în toate direcțiile.

 

Proiectat pentru spații mici

Cadrul de bază al K36L-5 a fost conceput pentru a oferi compactitate și masă proprie redusă. Îmbunătățirea cheie este sistemul de stabilizatoare liniare din partea din spate. Această schemă de sprijin face posibil orice montaj de lucru, chiar și în spații care nu oferă loc suficient, deoarece, în comparație cu sistemul de calare rotitor pentru partea din spate, acesta ocupă mult mai puțin spațiu pe sol. În plus, K36L-5 poate fi montat și pe șasiu cu 3 axe cu ampatament scurt, cuprins între 4 și 4,5 metri. În acest fel, mașina este întotdeauna ușor de utilizat și controlat, chiar și în centrele aglomerate ale orașelor sau în zonele montane accidentate.

 

Soluții sigure și eficiente

Datorită funcțiilor automate incluse în Smartronic, sistemul de management realizat dezvoltat de CIFA calarea și asigurarea pompei K36L-5 este ușoară și sigură. A utiliza pompa K36L-5 cu sistem de control Smartronic înseamnă a obține un randament maxim al mașinii și o siguranță unică în utilizare, datorată funcțiilor ASC și MBE:

  • Controlul avansat al stabilității (ASC – Advanced Stability Control) reprezintă cel mai bun sistem de stabilitate disponibil în prezent pe piața internațională, acesta permițând o utilizare la maximum a performanțelor mașinii. Sistemul inteligent ASC permite utilizarea la maxim a zonei de lucru, datorită unei deschideri eficiente și sigure a calajelor. Când operatorul se apropie în timpul lucrului de o situație limită, ASC intră în funcțiune încetinind mai întâi brațul în deplasarea sa și oprindu-l în cele din urmă înainte de a ajunge la o configurație critică de stabilitate.
  • Funcția MBE (max boom extension), de extensie maximă a brațului este cel mai inteligent sistem din lumea betonului. Este un sistem care determină distanța maximă de lucru care poate fi atinsă cu brațul la o deschidere parțială a stabilizării, chiar înainte de deschiderea efectivă a acestuia.

 

 

Prezentare CIFA K36L-5

 

Seria Steeltech
Lungimea de lucru 36 m
Număr secțiuni 5
Masa proprie 26 t
Camion purtător 6×4
Debit teoretic max. 160 t
Presiune beton max. 80 / 53 bar
Cilindru de pompaj (diametru x cursă) 230 x 2.100
Capacitate cuvă beton 550 l
Diametru curgere 125 mm