Home Constructii Generatoare&Motoare Doosan Portable Power – puterea aerului
Doosan Portable Power – puterea aerului

Doosan Portable Power – puterea aerului

0

Generatoarele diesel sunt utilizate oriunde este nevoie de energie electrică, în zonele în care nu este disponibilă rețeaua publică, nu este suficient de puternică sau chiar de încredere. Doosan Portable Power proiectează generatoare pentru producția de energie primară, pentru a sprijini nevoile temporare sau permanente ale unei întreprinderi. Fiabilitatea, durabilitatea, flexibilitatea și accesibilitatea reprezintă principalele avantaje ale noii game de produse.
Generatoare CE, puteri de la 20 kVA până la 100 kVA 
Generatoarele mobile de la Doosan Portable Power sunt solicitate de clienții din întreaga lume pentru performanța, fiabilitatea și robustetea lor, oriunde sunt puse la lucru. Doosan Portable Power EMEA investește continuu în dezvoltarea a noi generații de generatoare conforme cu cele mai recente reglementări europene privind emisiile. În plus, designul lor reflectă eforturile constante făcute pentru simplificarea funcționării, îmbunătățirea fiabilității și satisfacerea cerințelor oricărui tip de aplicație, inclusiv cele de închiriere, construcție, exploatare de petrol și gaze, evenimente speciale, ajutor industrial, comercial și de dezastre.

Întreaga gamă de generatoare, de la 20kVA la 500 kVA (16 kW la 400 kW) este livrată cu o echipare în configurație standard, completă pregătită pentru lucrare. Mai multe opțiuni personalizabile oferă flexibilitate și versatilitate suplimentară, asigurând performanțe optime pentru orice aplicație, chiar și în cele mai dificile medii.
G40 EU Stage IIIA Generator
Consumul mondial de energie electrică este din ce în ce mai mare, și acoperirea cererii reprezintă o necesitate vitală pentru a sprijini creșterea economică. Pe de altă parte, alimentarea de la rețeaua principală nu este întotdeauna disponibilă pentru a furniza cerințele de bază sau suplimentare pentru energie electrică, pe termen scurt sau mai lung.
Generatoarele de putere Doosan Portable au fost concepute pentru a respecta cele mai recente reglementări europene privind emisiile. G40-IIIA reprezintă sursa de energie electrică fiabilă pentru orice activitate, indiferent de aplicație. De la lucrări rutiere mici sau șantiere, târguri și evenimente, zone de camping și instalații de pompe de apă până la prima linie de salvare a dezastrelor, G40-IIIA alimentează productivitatea!
G60 EU Stage IIIA Generator 
Generatorul Doosan Power G60-IIIA este construit în jurul unui motor de încredere Yanmar Stage IIIA cuplat la un alternator Leroy Somer. Alternatorul AREP reprezintă o caracteristică standard, oferind o posibilitate suplimentară de pornire a motorului electric, în comparație cu alternatoarele cu șunt.
Dimensiunea motorului este esențială pentru a asigura o ieșire electrică stabilă și fiabilă a generatorului și pentru a oferi o capacitate puternică de preluare a cuplului de lucru.

Carcasa sa este construită special pentru a atenua zgomotul produs în timpul lucrului, astfel că generatorul în asamblul său depășește cele mai noi reglementări privitoare la nivelul de zgomot aplicate pe întreg teritoriul UE. Sistemul de fixare al panourilor ce formează carcasa sunt acoperite de o vopsea sinterizată ce rezistă în timp. Sistemul de trepte și de mânerele integrate în carcasă oferă un acces sigur la cârligul de ridicare central.
Operațiunile de manipulare sunt mult ușurate datorită combinației standard livrată pentru fiecare generator, ce integrează cârligul central și o serie de adâncituri integrate în cadrul de bază special realizate pentru manipularea cu ajutorul unui stivuitor.
Accesibilitatea la punctele de întreținere a generatorului a fost optimizată în cazul noilor modele, pentru a reduce timpii de intervenție atunci când acesta lucrează pe șantier.
Generatorul G60-IIIA include în configurația standard un rezervor de 177 litri, ce permite 10,5 pre de rulare la o putere ce acoperă 75% din sarcina nominală. Ca și opțiune, poate fi livrat un rezervor cu o capacitate mai mare. Deoarece calitatea combustibilului este esențială pentru o bună funcționare a generatorului, noul său design permite o accesibilitate rapidă la rezervorul de combustibil pentru efectuarea în bune condiții a operațiunilor de spălare și drenare.
O caracteristică opțională este și frecvența dublă comutabilă 50 / 60Hz, comandată de la un panou de control digital, care oferă cel mai bun sistem de monitorizare a performanțelor de lucru.