Home Constructii Grederele HBM-NOBAS, performanțe de top la standarde germane
Grederele HBM-NOBAS, performanțe de top la standarde germane

Grederele HBM-NOBAS, performanțe de top la standarde germane

0

Grederele HBM-NOBAS se remarcă datorită tehnologiei de ultimă oră pe care o folosesc, construcției de înaltă calitate „Made in Germany” și datorită reputației impecabile pe care au dobândit-o pe plan internațional. Toate aceste atribute au făcut ca HBM-NOBAS să dețină o cotă de piață de peste 75% în Europa și să fie un adevărat etalon la nivel mondial în materie de gredere performante.

Acum, grederele HBM-NOBAS au intrat în oferta UTILBEN, companie românească de prestigiu, cu 15 ani de experiență în industrie și 100 de angajați profesioniști. UTILBEN vine astfel în întâmpinarea clienților care au nevoie de un utilaj puternic și de încredere, pe care se pot baza indiferent de dificultatea sarcinii pe care o au de îndeplinit. Grederele HBM-NOBAS sunt optime pentru lucrări de infrastructură și lucrări terasiere.

Modelele HBM-NOBAS recomandate pentru piața din România sunt BG120, de 14 tone, și BG180, de 19 tone. Fiecare din aceste două modele poate fi configurat în varianta cu tracțiune 6×4 sau cu tracțiune 6×6. Producătorul german recomandă să optați pentru versiunea 6×6, întrucât performanțele asigurate depășesc până și cele mai optimiste așteptări. Ca dovadă, 90% din grederele HBM-NOBAS vândute sunt 6×6. Operatorii preferă această variantă, întrucât le asigură tracțiunea necesară pe un teren accidentat sau în condiții meteo extreme. Atunci când situația nu o impune, sistemul 6×6 poate fi dezactivat, astfel că tracțiunea rămâne în sarcina punților din spate.

O trăsătură specială a grederelor HBM-NOBAS este înclinația roților de pe axa frontală, o caracteristică ce face deplasarea pe un teren alunecos sau prin nămol să devină o joacă de copii. Prin înclinarea roților, se obține tracțiune și forța necesară pentru a ieși dintr-o situație dificilă. În plus, spre deosebire de concurență, grederele HBM-NOBAS au coroana de rotire a lamei centrale încapsulată, pentru a nu permite pătrunderea mizeriei și a prafului. Astfel, coroana este eficient protejată.

HBM-NOBAS oferă un sistem unic de direcție pe joystick-uri și volan. Acest lucru înseamnă că modelele germane de gredere pot fi înmatriculate și, deci, conduse pe drumurile publice. Virarea cu ajutorul joystick-urilor face munca mai ușoară și reduce la minimum efortul pentru operator.

Un alt beneficiu al grederelor HBM-NOBAS este faptul că șasiul este articulat înainte de cabină, ceea ce înseamnă că operatorul nu este purtat dintr-o parte într-alta odată cu schimbarea direcției de deplasare. Articularea se face într-un unghi maxim de 30°, ceea ce se traduce într-o rază de întoarcere mai mare față de ce oferă concurența. HBM-NOBAS pune accent pe eficiență și productivitate, astfel că scarificatorul și plugul frontal sunt dotări standard.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui greder este greutatea proprie. Majoritatea grederelor au 12 și 16 tone, însă HBM-NOBAS excelează și la acest capitol, grație gamei de 19 și 24 de tone, destinată lucrărilor grele. Pentru Europa, HBM-NOBAS recomandă modelele BG120, de 14 tone, și BG180, de 19 tone. Producătorul german ne dă și un pont: 90% din vânzările de gredere HBM-NOBAS sunt modelul BG180 TA-7, cu tracțiune 6×6.

Grederele HBM-NOBAS sunt dotate cu un convertitor de cuplu, ceea ce înseamnă că lama centrală poate împinge o cantitate impresionantă de material, iar ținuta de drum este lină, fără smucituri sau șocuri. Convertitorul de cuplu crește practic forța utilajului, fără să afecteze confortul operatorului. Un exemplu elocvent de putere ridicată la o viteză mare de deplasare este deszăpezirea drumurilor din Suedia, operațiune efectuată cu succes de grederele HBM-NOBAS.

România va primi 70 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană, bani destinați lucrărilor de infrastructură, așa că HBM-NOBAS este soluția perfectă dacă vă doriți calitate germană la un preț bun. HBM-NOBAS produce doar gredere, așa că puteți fi siguri că focusul cade pe fabricarea celor mai bune gredere din lume! Dar avantajele nu se opresc aici. HBM-NOBAS folosește componente premium pentru grederele care ies de pe poarta fabricii: axe ZF, cutie de viteze ZF, hidraulică Danfoss.

Producătorul german colaborează îndeaproape cu operatorii de gredere, pentru a obține un produs ușor de condus, eficient și durabil. Ca urmare, 99% dintre clienții care testează un autogreder HBM îl și cumpără. Nu e de mirare, în contextul în care spațiul în cabină este generos, vizibilitatea este excelentă, iar joystick-urile conferă confort în operare și precizie în muncă. Poziția de lucru este relaxată și este mult mai confortabil de lucrat decât cu leviere. Folosirea joystick-urilor înseamnă, totodată, un distribuitor hidraulic mai mare, ceea ce permite executarea simultană a mai multor comenzi. Deci, o creștere a productivității.

UTILBEN vă oferă beneficii unice pentru achiziționarea unui autogreder HBM-NOBAS: garanție extinsă de până la 3 ani, vânzare rapidă din stoc și leasing cu dobândă 0%. În plus, autogrederele HBM-NOBAS sunt disponibile pentru închiriere sau rent-to-buy. Mai exact, aveți posibilitatea de a testa utilajul în cele mai dure condiții și, în momentul în care veți constata că acesta corespunde întocmai cu așteptările dumneavoastră, puteți face pasul către achiziție.

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

 

Servicii UTILBEN:

  • Vânzare de utilaje noi și second-hand
  • Vânzare de piese și accesorii
  • Licitații de utilaje și atașamente
  • Închiriere de utilaje
  • Rețea de service
  • Finanțare achiziție