Home Informaţii la zi Gama BKT destinată excavatoarelor
Gama BKT destinată excavatoarelor

Gama BKT destinată excavatoarelor

0

Producătorul mondial de anvelope BKT are în prezent unul dintre cele mai extinse portofolii de produse la nivel mondial  pentru activități comerciale Off-Highway, cu peste 2.700 de modele diferite. Această dezvoltare are la bază rezultatul filozofiei companiei „Creșterea Împreună”, ceea ce înseamnă practic o colaborare strânsă cu clienții pentru a proiecta produse pentru a satisface necesitățile și așteptările fiecăruia în parte.

În acest an, BKT a prezentat în cadrul CONEXPO, cea mai importantă expoziție mondială din acest an dedicată utilajelor de construcții o gamă largă de anvelope specializate, care au fost primite cu entuziasm de către vizitatori.

În urma analizei eforturilor dinamice și statice la care sunt supuse anvelopele unui excavator, dar și a cerințelor utilizatorilor, specialiștii grupului BKT au realizat o gamă extinsă de produse care acoperă toate tipurile de utilaje de acest tip existente pe piață. Noua serie de anvelope este mai rezistentă, asigură o aderență mărită în timpul lucrului și un consum redus de combusibil, toate aceste avantaje reflectându-se în final prin reducerea costurilor totale de operare și deci un beneficiu mai mare pentru proprietarul utilajului.

  • Gama EM 939 a fost special concepută pentru excavatoarele destinate aplicațiilor de construcție a drumurilor. Are o suprafață de rulare mai adâncă și un profil pronunțat care asigură un ciclu de viață extins. Proiectarea specială a profilului de rulare asigură o tracțiune excelentă atât în timpul deplasării pe drum cât și off road. Anvelopa oferă cea mai bună aderență laterală posibilă pe piață, precum și caracteristici excepționale de auto-curățare. Materialul din care este realizată banda de rulare oferă o rezistență mărită la tăieturi și ciupituri, în timp ce carcasa puternică asigură utilizatorului o durată lungă de exploatare.

 

  • EM 936 SUPER este destinat cu precădere excavatoarelor și încărcătoarelor telescopice pentru operațiunile de săpare și încărcare, precum și pentru toate aplicațiile de transport. Datorită unei lățimi a benzii de rulare mai mari cu 8-10% comparativ cu modelele anterioare, EM 936 SUPER oferă o stabilitate remarcabilă și un confort sporit pentru operator în timpul lucrului. De asemenea, oferă o siguranță mai mare în timpul manipulării materialelor și oferă o tracțiune excelentă chiar și pentru sarcini foarte grele.

 

 

  • MP 570 este o anvelopă ce poate fi utilizată cu pregătire pentru activitățile agro-industriale, recomandată atât pentru excavatoare cât și încărcătoare compacte. Această anvelopă oferă o tracțiune bună, precum și proprietăți excelente de auto-curățare, indiferent de teren.

 

  • EM 934 este recomandată pentru excavatoarele utilizate în construcția infrastructurii rutiere. Prezintă o tracțiune laterală excelentă, precum și caracteristici excepționale de auto-curățare. Banda de rulare este realizată dintr-un amestec special ce asigură acesteia în timpul lucrului o rezistență la tăiere excepțională, în timp ce suprafața de rulare puternică oferă o durată lungă de viață.

 

  • EM 938 a fost special proiectată pentru gamele de excavatoare implicate în lucrările de edilitare. Anvelopa este fabricată dintr-un material special destinat unei rulări pe suprafețe dure, deosebit de rezistent la tăieturi și blocaje, în timp ce designul agresiv al benzii de rulare oferă o tracțiune excelentă. EM 938 are proprietăți excepționale de auto-curățare. Are o rezistență extraordinară la impacti și șocuri.

 

Pentru mai multe detalii contactaţi cu încredere specialiștii firmei SC IMPAR SRL, distribuitorul exclusiv al anvelopelor BKT pe piaţa din România, la numărul de telefon 0372.715.621. Pe lângă portofoliul impresionant de anvelope industriale BKT, firma de distribuţie naţională cu sediul în Odorheiu Secuiesc mai are în ofertă anvelope de camion și de turisme, camere de aer, jante, lubrifianţi, acumulatori și accesorii auto, prin serviciul de logistică internă produsele ajung în orice colţ al ţării. Portofoliul complet de produse comercializate se poate vizualiza pe magazinul online al companiei: www.impar.ro.

tags: