Home Informaţii la zi RASCO – O soluție eficientă
RASCO – O soluție eficientă

RASCO – O soluție eficientă

0

Rasco este unul dintre cei mai importanți producători europeni de echipamente pentru întreținerea infrastructurii europene. Conform propriei prezentări, trăsăturile cheie ale echipamentelor profesionale RASCO pentru întreținerea pe timp de vară a infrastructurii rutiere sunt: eficiență, durabilitate, simplitate și siguranță    

Gama de produse RASCO include dispozitive pentru curățarea și spălarea suprafețelor municipale publice, a drumurilor asfaltate dar totodată include și o gamă largă de produse destinate eliminării vegetației de pe acostamentele drumurilor.

Sistemul de perii MKN

Peria MKN pentru suprafețe carosabile este un dispozitiv fiabil conceput pentru a curăța străzile, drumurile și suprafețele mari din beton și asfalt, adecvată în special pentru îndepărtarea resturilor de agenți dispersați după sezonul de iarnă. Peria MKN este un dispozitiv cu o gamă vastă de utilizare, de la drumuri deschise la străzi înguste ale orașelor. Concepută pentru montarea pe diferite tipuri de vehicule, acest dispozitiv reprezintă o alegere excelentă pentru îndepărtarea simplă a murdăriei de pe suprafețele carosabile.

Peria MKN constituie o alegere excelentă pentru curățarea drumurilor înainte și în timpul lucrărilor de reparații și aplicării straturilor de astfalt sau ca dispozitiv simplu pentru întreținerea zonelor urbane. Pentru spălarea suprafețelor municipale publice, gama de produse RASCO oferă dispozitivul de spălare PL. Dispozitivul de spălare frontal PL este un dispozitiv conceput pentru spălarea suprafețelor publice municipale utilizând apă cu înaltă presiune.

Echipamentele profesionale pentru cosit din gama RASCO sunt utilizabile pentru toate tipurile de tractoare, vehicule multifuncționale și utiliare mici. Alegerea uneia din consitorile cu braț din gama RASCO depinde de scopul intenționat și de vehiculul pe care cositoarea este instalată. Toate dispozitivele RASCO pentru întreținerea pe timp de vară sunt concepute pentru îndepărtarea eficientă a vegetației de pe părțile laterale ale drumurilor și malurilor apelor iar calitatea producției este o garanție a longevității acestora.