Home Informaţii la zi Încărcătoarele telescopice Faresin au intrat în portofoliul UTILBEN
Încărcătoarele telescopice Faresin au intrat în portofoliul UTILBEN

Încărcătoarele telescopice Faresin au intrat în portofoliul UTILBEN

0

Faresin Industries este un producător italian de încărcătoare telescopice, apreciate la nivel internațional pentru designul lor atractiv și practic, pentru eficiența sporită de care dau dovadă în îndeplinirea celor mai diverse sarcini și grație durabilității remarcabile. Compania Faresin Industries a fost înființată în anul 1973 de către Sante Faresin și este condusă în continuare de acesta și de cele două fiice ale sale. Încărcătoarele telescopice Faresin sunt folosite în construcții și agricultură, precum și în sectorul militar.

Astăzi, marcăm un nou episod de succes în istoria de 48 de ani a companiei italiene. UTILBEN a devenit dealer exclusiv pe regiunea Transilvaniei pentru încărcătoarele telescopice Faresin și a încheiat un parteneriat care vine în sprijinul clienților români. Compania românească UTILBEN are 15 ani de experiență în furnizarea de utilaje și echipamente agricole și de construcții, așa că această colaborare cu producătorul italian Faresin se traduce în îmbogățirea portofoliului de produse cu un pachet de utilaje premium și de încredere.

      

Beneficii achiziție prin intermediul UTILBEN:

 • Garanție extinsă de până la 5 ani
 • Finanțare în maximum 48 de ore
 • Dobândă preferențială pentru clienți
 • Intervenție service în maximum 48 de ore
 • Stoc de piese și atașamente compatibile
 • Posibilitate de închiriere și testare a utilajelor
 • Buyback pentru utilajele Faresin cumpărate prin UTILBEN

Faresin Industries produce 5 game de încărcătoare telescopice care pot fi configurate în nu mai puțin de 43 de moduri. Înălțimea de ridicare pornește de la 6 metri și ajunge la 17 metri, iar capacitatea de încărcare este de maximum 7 tone. Încărcătoarele telescopice Faresin sunt recunoscute pentru gradul ridicat de manevrabilitate, confortul în operare și productivitatea ridicată pe care o asigură, indiferent de sarcina pe care o îndeplinesc. Succesul este în ADN-ul companiei italiene. Iar la acest succes de piață se încadrează și folosirea unor componente premium.

Avantaje unice ale încărcătoarelor telescopice Faresin:

 • Performanțe garantate de construcția 100% italiană
 • Atenție la detalii și grijă pentru fiecare unitate produsă
 • Componente Yanmar, Deutz, Carraro, Bosch Rexroth, Danfoss
 • Design atractiv și practic, manevrabilitate și confort optime
 • Accent pe inovație și folosirea de tehnologii de ultimă oră
 • Gamă largă de utilaje pentru construcții, depozite și reciclare

Încărcătoarele telescopice Faresin sunt echipate cu motoare diesel Yanmar sau Deutz. Compania Yanmar a fost fondată în anul 1912, în Japonia, și este un producător consacrat de motoare puternice și rezistente. În cei 109 ani de experiență, Yanmar s-a remarcat datorită inovației și tenacității de care a dat dovadă, fără a se abate de la principiile și valorile etice specifice culturii japoneze. Astăzi, Yanmar este un etalon în materie de performanță și fiabilitate.

Deutz este o companie caracterizată de rigoarea germană și apropierea de perfecțiune. Compania Deutz a fost fondată în Germania, în anul 1864, iar, în cei 157 de ani de experiență, accentul a căzut constant pe fabricarea de motoare performante. „Folosim astăzi tehnologii pentru nevoile de mâine” este deviza companiei și i se potrivește mănușă. Motoarele Deutz sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt definite de eficiență și excelență. Motoarele Deutz respectă norma de poluare Stage V și asigură un consum redus de combustibil.

Încărcătoarele telescopice Faresin sunt dotate cu osii Carraro, o companie fondată în anul 1932, în Italia. 89 de ani mai târziu, compania Carraro a ajuns să dețină o cotă de piață de 30% în sectorul echipamentelor de construcții și o cotă de piață de 50% în sectorul echipamentelor agricole. Carraro produce componente esențiale pentru fabricarea de utilaje, între care transmisii și osii, precum și uleiuri și filtre. Carraro are 9 fabrici în țări din toată lumea, o cifră de afaceri de 478 de milioane de euro și un număr de 3.455 de angajați.

Pe lângă toate aceste componente de top care intră în construcția unui încărcător telescopic Faresin, compania din Italia are un motiv în plus de mândrie: primul încărcător telescopic 100% electric din lume, modelul 6.26. Acesta este o dovadă a inovației continue și a preocupării pentru soarta mediului înconjurător, sănătatea omenirii și viitorul acestei planete. Modelul 6.26 este rezultatul muncii asidue a Centrului de Cercetare și Dezvoltare Faresin și un reper pentru ce înseamnă folosirea de tehnologie verde în industrie.

Pentru mai multe detalii despre utilajele Faresin, accesați site-ul www.utilben.ro sau apelați 0733.040.000 și descoperiți chiar acum avantajele încărcătoarelor telescopice „Made in Italy”!

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro