Home Informaţii la zi Lansare  – Noul centru de piese de schimb BOBCAT pentru zona EMEA
Lansare  – Noul centru de piese de schimb BOBCAT pentru zona EMEA

Lansare  – Noul centru de piese de schimb BOBCAT pentru zona EMEA

0

Bobcat a anunțat deschiderea unui nou centru de distribuție și piese de schimb pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) din Halle, Germania. Ca urmare a unei investiții în valoare de peste milioane de euro și prin utilizarea celei mai noi tehnologii de depozitare și sortare, noul centru va asigura livrarea rapidă a pieselor de schimb și a altor componente către dealeri și clienți din întreaga Europă.

De-a lungul timpului, distribuitorul și bazele clienților Bobcat din EMEA au crescut rapid, ducând la o creștere semnificativă a nevoilor și așteptărilor acestora. În prezent, Bobcat deține aproximativ 180 de dealeri în 75 de țări EMEA. Investind în noua instalație de ultimă oră din Halle, Bobcat va asigura cel mai rapid serviciu pentru dealerii companiei și clienții lor.

Situat aproape de aeroportul din Leipzig, noul centru de service Bobmark Aftermarket de 43.000 mp acoperă o zonă echivalentă cu 14 terenuri de fotbal de dimensiuni mari. Peste 150.000 de piese și componente diferite sunt stocate în noul centru. Acestea sunt livrate de la fabricile Bobcat (în SUA și Europa) și de la furnizorii certificați din întreaga lume și puse la dispoziția directă dealerilor și clienților acestora din EMEA. Cu o rată actuală de umplere de 95%, noul centru de distribuție a depășit deja nivelul de performanță planificat pentru lansarea acestuia.

Centrul este, de asemenea, responsabil pentru furnizarea de produse post-vânzare la Centrul de distribuție a pieselor (PDC) din Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Dubai PDC furnizează piese de schimb pentru dealerii de la Bobcat și Doosan Portable Power în Orientul Mijlociu și Africa de Est.

În plus față de conexiunile excelente oferite de Aeroportul Leipzig, proximitatea de la ușă la ușă cu centrul central european de livrare DHL și rețeaua de autostrăzi la ușă, Halle a fost aleasă ca locație pentru noua clădire din cauza importanței strategice a Piața germană pentru Bobcat.

Paulo Florindo, directorul Doosan Bobcat EMEA, comentează: “Odată cu investiția ridicată în noul centru de distribuție, suntem, de asemenea încredințați de dezvoltarea zonei EMEA ca regiune. Noul centru ne va permite să furnizăm clienților noștri chiar mai rapid și mai flexibil tot ceea ce au nevoie. Cu 130 de noi locuri de muncă create, suntem convinși că vom oferi cele mai bune servicii”.