Home Informaţii la zi RENAULT TRUCKS T, C, K ÉVOLUTION: UN JUCĂTOR TURC CÂȘTIGĂ COMPETIȚIA INTERNAȚIONALĂ DE DESIGN DIN EURO TRUCKS SIMULATOR 2!
RENAULT TRUCKS T, C, K ÉVOLUTION: UN JUCĂTOR TURC CÂȘTIGĂ COMPETIȚIA INTERNAȚIONALĂ DE DESIGN DIN EURO TRUCKS SIMULATOR 2!

RENAULT TRUCKS T, C, K ÉVOLUTION: UN JUCĂTOR TURC CÂȘTIGĂ COMPETIȚIA INTERNAȚIONALĂ DE DESIGN DIN EURO TRUCKS SIMULATOR 2!

0

În cadrul unui eveniment în direct organizat joi, 8 iulie, pe contul de Twitch al SCS Software, editorul jocului Euro Trucks Simulator 2, Renault Trucks a anunțat câștigătorul competiției internaționale de design lansate în luna mai a acestui an. Enes Bolat, un student turc în vârstă de 18 ani, a câștigat competiția.

Cu peste 2.000 de ore de joc, studentul de 18 ani Enes Bolat este un jucător pasionat de Euro Trucks Simulator 2. Dar tânărul turc nu plănuiește să devină șofer de camion, ci să urmeze o carieră în IT. Enes Bolat și-a creat propriul design folosind software de procesare imagini. „Pentru a produce acest design, m-am inspirat din lumea mașinilor de raliu. Am creat un template folosind un software dedicat, apoi l-am modelat și l-am transferat în joc,” a explicat tânărul, care a petrecut două săptămâni proiectându-și camionul Renault Trucks T High în 3D.

În designul său, Enes Bolat a folosit trei culori principale, roșu, negru și nuanțe de gri. De asemenea, el a accentuat designul farurilor prin adăugarea de dungi roșii.

Ca referință la mașinile de raliu, o bandă în carouri înconjoară cabina, iar logo-ul mărcii completează modelul în partea frontală a camionului. Pe laterale, un model de linii negre sporește efectul de viteză și îi conferă vehiculului, numit „Renault Trucks Diamond Evolution”, un aspect suplu.

Desigur, eram familiarizat cu Renault Trucks din Euro Trucks Simulator 2, dar interesul meu față de marcă a crescut după lansarea noilor modele” a continuat Enes Bolat. „Mi-a plăcut instantaneu estetica modelelor T și T High Evolution, în special noul design al farurilor. Discursul directorului de design al Renault Trucks m-a motivat să iau parte la competiție.” Dar tânărul student nu și-a imaginat că va câștiga primul loc. „Este incredibil să câștig o competiție internațională în acest joc de care m-am bucurat atâția ani și să îmi văd designul în mod oficial inclus în joc.”

Seara trecută, în timpul evenimentului organizat de către Renault Trucks și SCS Software pe contul de Twitch al editorului, Enes Bolat a avut, de asemenea, plăcerea de a-și descoperi designul pe un camion Renault Trucks T High real.