Home Evenimente SaMoTer 2020- Ediția a 23-a Innovation Award a început
SaMoTer 2020- Ediția a 23-a Innovation Award a început

SaMoTer 2020- Ediția a 23-a Innovation Award a început

0

SaMoTer, expoziția internațională dedicată mașinilor de construcții, promovează la fiecare ediție evoluția tehnologică și cercetarea. Practic, în perioada premergătoare următoarei ediții programate la Centrul Expozițional Verona, între  21-25 martie 2020 se vor acorda premiile pentru cele mai originale invenții în domeniul construcțiilor.

Data limită pentru înscrierea la cea de-a 23-a ediție Innovatio Award este de 28 Octombrie 2019. Evenimentul va avea în acest an mai multe categorii, cu scopul de a asigura o reprezentativitate mai bună a sectorului, debutul său fiind marcat de o întâlnire de o zi cu presa. În acest an se va pune accentul pe design.

Companiile de construcții, reprezentanți oficiali sau importatori, instituții și organisme de cercetare, universități și profesioniști care activează în domeniul construcțiilor și al mașinilor pentru șantiere sunt invitați să ia parte.

Există zece secțiuni de concurs: excavatoare hidraulice, încărcătoare pe roți, buldozere pentru pozarea conductelor, încărcătoare pe șenile, buldoexcavatoare, gredere, manipulatoare telescopice, atașamente, aplicații software și instalații.

Pentru a putea participa la acest concurs, este absolut necesar ca utilajele, echipamentele sau prototipurile să reprezinte inovații pentru una din secțiuni, sau să aducă îmbunătățiri de valoare . Toate trebuie să și să facă debutul absolut pe piața italiană în anul 2020.

Juriul  va evalua soluțiile inovatoare, precum cele dedicate eficienței energetice, optimizarea producției, eliminarea problemelor ergonomice sau de siguranță a operatorilor, durabilitatea în construcții și utilizarea eficientă mașinilor. Secțiunea de design aplicat la această ediție a premiului SaMoTer va primi un premiu special.