Informaţii la ziNewsOnlineslideUtilaje forestiereUtilitati publice

Tocătorul de lemne FORST PT8, ajutorul potrivit

Societatea UTILBEN este cunoscută în România pentru dinamica dezvoltării sale, cu o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro. Compania și-a început activitatea în domeniul utilajelor second hand de construcții și agricole, în urmă cu 13 ani, iar, în prezent, se orientează înspre vânzarea de utilaje noi.

De asemenea, societatea oferă spre vânzare și utilaje și echipamente noi, pentru activități conexe, precum cele de întreținere municipală. Printre acestea, tocătorul de crengi sau lemne FORST reprezintă un produs ce nu poate lipsi din dotarea oricărei firme care se ocupă de toaletajul copacilor și spațiilor verzi din interiorul unei așezări urbane.

Tocătorul de crengi este utilajul optim pentru eliminarea resturilor de crengi sau lemne, rezultate în urma furtunilor sau schimbărilor de anotimp, și este ideal pentru defrișări și toaletări. Un tocător de crengi îndeplinește o funcție dublă, eliminând resturile lemnoase, rezultatul activității sale fiind bio-masa, care are numeroase utilizări.

Un utilaj eficient indiferent de condițiile de lucru

Tocătoarele de crengi FORST sunt alegerea ideală, dacă sunteți în căutarea unui utilaj performant, care să vă ajute să vă eficientizați munca. Acesta acoperă toate cerințele necesare pentru o astfel de activitate: capacitatea de tocare, putere, portabilitate și o dimensiune generoasă a cuvei. Producătorul britanic al acestui utilaj este recunoscut pentru produsele sale robuste, solide și de calitate.

Un oraș este foarte expus intemperiilor, furtunilor și fenomenelor meteorologice extreme. Acestea lasă în urma lor zeci de copaci căzuți și sute de crengi rupte. Ca să nu mai vorbim de trecerea de la un sezon la altul, care cauzează daune importante în parcurile și spațiile verzi administrate de municipalitate.
Copacii bătrâni și vegetația fragilă sunt cele mai expuse în fața capriciilor vremii. Adesea, din cauza faptului că arborii nu sunt toaletați corespunzător, aceștia reprezintă un veritabil pericol, atât pentru cetățeni, cât și pentru bunurile acestora. O situație greu de gestionat fără ajutorul potrivit. În general, activitatea de toaletare și întreținere presupune un număr mare de personal, fiind și extrem de costisitoare.

Iată câteva argumente care fac obligatorie achiziționarea unui tocător de lemne FORST PT8, un model care îți garantează un oraș îngrijit, un oraș european, fără să fie nevoie de un efort considerabil și de cheltuieli ridicate. Caracteristicile sale de top vorbesc de la sine.

FORST PT8- eficient înseamnă și sigur
Tocătorul de lemne FORST PT8 are o cuvă cu o dimensiune de 200/255 mm, care îl ajută pe operator să introducă bucăți mari de lemn sau crengi masive. Asta înseamnă un timp de lucru mai scurt și o eficiență ridicată în muncă.

Sistemul de alimentare ForstGrip, care face ca tamburii să acționeze autonom, îl ajută pe beneficiar să fie mai productiv, cu un efort minim, față de un utilaj care are un sistem manual de alimentare, unde trebuie să ai un operator care să alimenteze constant utilajul.

Dimensiunile tocătorului, de 2.200/1.375/2.492 mm (lungime/lățime/înălțime cu tubul de evacuare ridicat), precum și greutatea acestuia, de 950 kg, sunt optime și permit deplasarea utilajului cu ușurință, față de un utilaj mai mare, greu de manevrat, care produce aceleași rezultate și pentru care ai nevoie de mijloace dedicate de transport. De asemenea, greutatea utilajului îl face stabil în timpul operării.

Tocătorul de lemne FORST PT8 este intuitiv și ușor de folosit, datorită sistemelor No Stress și AutoIntelligence, care prevăd butoane start/stop, rezistente la apă și vibrații. Acest aspect asigură operarea utilajului indiferent de condițiile meteorologice. Un tocător standard necesită o procedură de pornire mai greoaie și nu poate fi operat în orice condiții.

FORST PT8 este prevăzut cu o garanție de 3 ani pentru toate piesele și în orice condiții de operare, ceea ce vă dă siguranța unui utilaj robust, performant și rezistent. Majoritatea tocătoarelor vin cu o garanție mai mică, între 1 și 2 ani, ceea ce înseamnă un stres suplimentar cu găsirea pieselor și service-ul.

SPECIFICAȚII TEHNICE TOCĂTOR CRENGI PT8

Dimensiune intrare maximă    200 x 255 mm  
Diametru volantă    728 x 30 mm
Sistem role alimentare    Tamburi ForstGrip
Sistem alimentare    Autointelligence, cu butoane rezistente la apă și vibrații
Sistem No Stress    Autointelligence No Stress Device
Nivel zgomot    Lwa 122 dB
Lungime    2.200 mm
Lățime    1.375 mm
Înălțime (cu tubul de evacuare ridicat)    2.492 mm
Greutate    950 kg
Viteza PTO    540 rpm

Similare

1 din 916