Home Informaţii la zi Tradiția FORD Trucks
Tradiția FORD Trucks

Tradiția FORD Trucks

0

Pasiunea pentru inovație este o tradiție pentru Ford Trucks, care se impune pe piața vehiculelor comerciale specializate cu o gamă de vehicule robuste, simple, perfect adaptate pentru nevoile operatorilor din domeniul salubrității din România.

Pentru uz municipal, Ford Trucks propune autogunoiere de 15-23 mc, pe șasiu 4×2 sau 6×2, pentru transport de gunoi menajer, automăturatori, hooklift-uri și skip loadere pentru transportul containerelor, precum și vehicule specializate echipate cu macara, platformă sau benă basculabilă.

Cele mai solicitate în România sunt autogunoierele de 15 mc și automăturătorile, astfel de modele regăsindu-se în permanență pe stoc, putând fi livrate imediat.
Gama de Vehicule Specializate Ford Trucks este echipată din fabrică cu multe caracteristici inovatoare concepute special pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților.

Principalele caracteristici care au impus această serie de vehicule sunt: Motorul Ecotorq de 9l, Euro 6, 330 CP, șasiul robust, lanțul cinematic cu raport mic, consumul redus de carburant și cupluș motor mare. Aceste caracteristici, alături de suprastructurile compactoarelor simple și fiabile transformă aceste vehicule comerciale într-o soluție perfect adaptată pentru misiuni urbane și interurbane.

Inovații tehnologice și ergonomice ies în evidență în cazul tuturor modelelor.
Transmisia automată în 12 trepte este disponibilă ca dotare standard pentru noul motor de 420 CP. Aceasta oferă un confort deosebit, atât în timpul călătoriilor lungi cât și pe drumurile urbane – sunt opțiunile diferitelor moduri de utilizare adecvate atât pentru condusul economic cât și de performanță.

Programul Electronic de Stabilitate (ESP), permite viraje în condiții de siguranță, Sistemul avansat de frânare de urgență (AEBS) oferă asistență la frânare pentru cazurile în care vehiculul se apropie de un alt vehicul care circulă în același sens și LDWS – sistem care semnalizează acustic schimbările involuntare ale benzii de circulație.

Confortul șoferului este esențial, de aceea gama de Vehicule Specializate oferă diferite tipuri de cabină concepute pentru a satisface exigențele în funcție de serviciul oferit și de condițiile de drum.

Vehiculele comerciale Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Această soluție profesională de monitorizare permite managementului companiei să aiba la îndemâna toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficiență stil condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.