Home Informaţii la zi SAMOTER 2020 – Se anunță o expoziție cu adevărat interesantă
SAMOTER 2020 – Se anunță o expoziție cu adevărat interesantă

SAMOTER 2020 – Se anunță o expoziție cu adevărat interesantă

0

A 31 ediție se anunță interesantă, pestee 70% din spațiul expoziționa fiind deja achiziționat. Printre producătorii mondiali de primă importanță care și-au anunțat participarea se numără Komatsu, care va avea ca de obicei un spațiu special rezervat demonstrațiilor și prezentării tehnologiilor sale de ultimă generație, dar și Liebherr, sau Wacker Neuson, care au înregistrat ultima participare la expoziția din anul 2011, și care se reîntorc acum alături de Bobcat, Doosan, Eurocomach, Hidromek, Hyundai, Komatsu, Sany, Takeuchi, Venieri sau Yanmar.

Dacă spațiile interioare sunt în mare parte ocupate, pentru anul 2020 organizatorul are în plan deschiderea unor mari spații exterioare dedicate demonstrațiilor și testării utilajelor terasiere dar și altor echipamente din domeniul  săpării și mutării pământului.
Pentru anul 2020 așteptările sunt mari, deoarece se prevede o depășire a numărului de vizitatori, care în anul 2017 au fost de peste 84.000, din 86 de țări. Ultimul show de acum doi ani a atras de asemenea atenția a 455 de expozanți, dintre care 25% din afara Italiei, din 25 de țări, aceștia având la dispoziție un spațiu de prezentare și demonstrație de peste 65.000 mp.

Creșterea interesului față de expoziția de la Verona se datorează în parte și creșterii pieței utilajelor de construcții din Italia. Astfel, pentru primele șapte luni ale anului 2019, piața italiană a anunțat exporturi de mai mult de 1,5 miliarde EUR (creștere de 2% comparativ cu anul trecut) și importuri de 512,2 milioane EUR (creștere de 6,3%).

SAMOTER 2020 , o expoziție multilaterală

Este singurul eveniment organizat în Europa care include evenimente conexe precum conferințe de prezentare a sistemelor de supply chaine în domeniul utilajelor, un moment important pentru producătorii de mașini și cumpărători care pot discuta astfel despre recuperarea utilajelor uzate și utilizarea lor, de exemplu.

Dar oferta de evenimente este însă și mai interesantă de atât, pe lângă evenimentul deja tradițional Asphaltica, acum în dezvoltare, vor avea loc și o serie de evenimente organizate în colaborare cu SITEB – Asociația italiană de drumuri și tehnologii de utilizare a materialului bituminos.

De asemenea, aici va debuta un nou eveniment, ICCX South Europe, eveniment de top în sectorul prefabricat. , în colaborare cu ad-media GmbH.