Informaţii la ziNewsOnlineProductie, transport, si turnare asfalt si beton

Hamm: Două premii Good Design Awards

Două dintre cele mai noi serii de compactoare de la Hamm – seria HC și seria HC CompactLine – au primit premiul Good Design 2022. Din 1996, Hamm a fost recompensat, în total, cu 40 de premii de design și inovație de renume internațional pentru utilajele și inovațiile sale.

La baza dezvoltării noilor serii de compactoare, specialiștii Hamm au pornit de la principiul că, dacă un utilaj este bine proiectat, operatorul înțelege cu ușurință toate funcțiile și poate lucra efectiv intuitiv. De asemenea, siguranța, eficiența și confortul sunt acum aduse la un alt nivel.

 

Două premii la categoria „Industrial”

Cele două serii actuale de compactoare din portofoliul Hamm au fost premiate la categoria „Industrial”. Renumitul premiu de design este acordat de 75 de ani și se numără printre cele mai importante recunoașteri la nivel mondial legate de noutățile aduse în domeniu. Good Design Award onorează produse de înaltă calitate care atrag prin formă, funcție și estetică. Juriul evaluează gradul de inovație în design, noile tehnologii, forma, materialele, construcția, conceptul, funcționalitatea, utilitatea și eficiența energetică, precum și gradul de protejare al mediului.

Seria HC: forme moderne și un mod de lucru confortabil

Fără elemente inutile, clar structurată și foarte dinamică, seria HC (85 kW / 11 t – 160 kW / 25 t) a dus mai departe elementele de stil cunoscute și testate pe teren ale mărcii Hamm. Din punct de vedere optic, noua formă a capotei motorului iese în evidență: aceasta conferă rolelor de compactare un aspect muscular, iar geometria acesteia garantează o vizibilitate excelentă spre spate. Cabina și poziția de lucru a operatorului conferă acestuia o mare libertate de mișcare. „Datorită ambianței sale plăcute, noua cabină oferă șoferului o senzație cu totul nouă de spațiu”, a concluzionat juriul, evidențiind „cabina spațioasă, care stabilește noi standarde de vizibilitate, precum și designul spațiului de lucru. „ Spațiul este optim utilizat și datorită scaunului operatorului foarte confortabil, care se bazează pe o idee originală.

Organizarea locului de muncă urmează conceptul de operare „Easy Drive”, toate instrumentele de comandă și control fiind bine aranjate și ușor de înțeles, comenzile fiind disponibile în toate limbile. Astfel, compactoarele asigură acum un mod de operare intuitiv și ușor. Vibrațiile, precum și nivelul de zgomot pentru șoferi au fost reduse semnificativ în comparație cu modelele anterioare, datorită calității materialelor și a designului.

Cabina dispune de un sistem modern de încălzire și aer condiționat, care împiedică aburirea ferestrelor și asigură o vizibilitate excelentă. Compartimentele de depozitare, ventilația și iluminatul completează confortul acestor utilaje.

Similare

1 din 894